De Kerk Roept De Kerk Roept

De Kerk Roept is een twee-wekelijks orgaan van Hervormde Gemeenten uit Classis Tiel en Kring Tuil.

Kopij betreffende de Herv.Kerk. Ommeren kan worden aangeleverd bij de scriba van deze gemeente. Houdt u er rekening mee dat de kopij, voor de volgende Kerk Roept, op de maandag na het verschijnen van het blad moet zijn ingeleverd bij de scriba.

De Bron De Bron

De Hervormde gemeente Ommeren brengt 6x per jaar een kerkblad uit. Deze wordt verspreid onder de gemeenteleden en alle inwoners van Ommeren.

lees meer ยป

datum en tijdstip 22-04-2018 om 10.00 uur

Informatieavond Rommelmarkt
datum en tijdstip 24-04-2018 om 20:00

Ophaaldag Rommelmarkt
datum en tijdstip 28-04-2018 om

Ophaaldag Rommelmarkt Ommeren
Op zaterdag 28 april as is de ophaaldag voor de rommelmarkt. Mer informatie onder Rommelmarkt  "activiteiten".

Rommelmarkt Ommeren
12 mei 2018. Hou de datum vrij en meldt u aan als vrijwilliger!