Ouderen-Kerstfeest

Op donderdag 14 december waren alle ouderen welkom op de Kerstviering georganiseerd door onze vrouwenvereniging.
Het was weer een sfeervolle viering, waarvan met volle teugen werd genoten!
Dames van de organisatie: hartelijk bedankt!
In dit album enkele foto's.

Ouderenmiddag 23 november 2017

Ouderenmiddag 23-11-2017

Donderdag 23-11-2017 was er weer onze ouderenmiddag in “De Bron”.
Het was een  gezellige middag samen met onze  “ouderen”  en vrijwilligers van de bezoekgroep.
Het was een behoorlijke groep, maar er kunnen er nog altijd meer bij, als het u wat lijkt, kom gerust de volgende keer ook!

De middag werd geopend door Ds Overdijk.
Waarna we geheel in stijl “koek en zopie” kregen. (Natuurlijk was er ook koffie/thee).
Na de opening toonde de Landelijke Vereniging van Schoonrijders hun klederdrachten, een van de leden gaf hier tekst en uitleg bij.

Tijdens de pauze hebben we ook wat informatie gegeven over ons sponsorkindje Awa uit Gambia met enkele foto’s van haar en een bedankje door Awa zelf gemaakt.

Na de pauze presenteerden onze gasten het laatste deel, wat op een gezellige manier werd afgesloten met een demonstratie van hoe ze op het ijs bewegen op de muziek “Klok van Arnemuiden”.

We hebben de middag afgesloten met een “rijdend buffet” van stamppotten.
Al met al weer een  geslaagde middag!!
Iedereen wordt voor de volgende keer weer van harte uitgenodigd, ook als u er nog niet bij was!
Deze middag zal zijn op dinsdag 20 maart 2018, met ook weer een leuke invulling, hier hoort/leest u t.z.t meer over in “De Bron”/”Kerk Roept”.

Namens de bezoekgroep
Gerda van Ommeren

Doop Lars

Op 15 oktober werd Lars gedoopt. Hij hoort nu bij God en hij hoort bij ons allemaal. De kinderen van de kinderkerk zongen:
"Ben je groot of ben je klein
of ergens tussenin:
God houdt van jou!"

Startzondag

We hadden een dienst in de openlucht willen houden, maar temperatuur en luchtvochtigheidsgraad deden ons besluiten om de dienst toch maar in onze mooie kerk te houden.
Het werd een goed gevuld "open huis"... Veelkleurig waren we samen, zoals het liturgisch bloemstuk ook verbeeldde.
Daarna de, inmiddels traditionele, "high tea," ook weer een daverend succes. Hulde aan degenen die alles hebben voorbereid en opgeruimd, maar natuurlijk niet minder voor alle bakkers en koks! Het was een goed begin.
Een fotoimpressie, met dank aan Wilma van der Wal, vind je hier.

Doop Laure en Aydin

Op zondag 20 augustus werden Laure en Aydin gedoopt. Laure als baby, en Aydin? Aydin wilde zelf graag gedoopt worden, dat is toch best bijzonder! Door het doopwater mogen ze open gaan voor het geloof dat God bij hen is.
Hier een aantal foto's van de dienst.

Afscheid kinderkerk

Anne, Anneke, Bas, Ruben en Thijs namen in de gezinsdienst van 2 juli afscheid van de kinderkerk. Ze speelden "de verloren zondag" uit, over een meisje dat de zondag mist.
Ook namen we afscheid van Karen en Esther, die na heel veel jaren stopten als leiding van de kinderkerk.

Gemeentemiddag

Op 24 juni was een fietstocht met gezellig samenzijn in de Bron georganiseerd. Het weer viel een beetje tegen, de rest gelukkig niet!
Hier een aantal foto's om een indruk van de middag te krijgen.

Doopdienst 18 juni

Ties, Lizzy en Nore werden op 18 juni gedoopt. Dat was een feest voor de hele gemeente! Hier de foto's van de doopdienst.

Rommelmarkt 27-05-2017

Palmzondag en Pasen

Traditioneel heeft weer een heel grote groep kinderen van de kinderkerk op Palmzondag de palmpaasstok versierd. Aan het einde van de kerkdienst kwamen ze in een lange optocht de kerk binnen, terwijl de gemeente zong: "Dans en zing: hosanna voor de koning; dans en zing: hosanna voor de Heer!"

Eerste Paasdag begonnen we met bijna 100 mensen met een geweldig Paasontbijt in de Bron. Daarna vierden we in een overvolle kerk het Paasfeest, met een gelegenheidskoor van kinderen en volwassenen.
Het was hartverwarmend!

Ouderenmiddag 4 april 2017

Doop Eline en Marijn

Op 19 maart waren we met veel mensen in de kerk om er bij te zijn toen Eline en Marijn werden gedoopt. De kinderen van de kinderkerk zongen "God kent jou", want Marijn en Eline horen er helemaal bij.

Liturgisch Bloemschikken 2017/2016/2015/2014/2013/2012/2011/2010/2009

Hier vindt u de foto's van het liturgisch bloemschikken.

Zondagsdienst - 3e Advent + Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur