Doop Tijn

Op 18 februari werd Tijn gedoopt, in een héél volle kerk, en in bijzijn van -natuurlijk!- zijn mama en papa, maar ook zijn beide opa's en oma's en zelfs nog twee overgrootmoeders en een overgrootvader!
We zongen "Welkom, welkom in ons midden!"

In d1t album een aantal foto's

Lichtjestocht Kinderkerk

Het Kinderkerstfeest was dit jaar anders dan anders. Op 23 december konden we langs het Kerstevangelie wandelen. Via keizer Augustus en zijn heraut, langs de herberg, de engelen, de herders en de wijzen kwamen we tenslotte bij Jozef en Maria in de stal terecht. Wilma van der wal maakte veel foto's, waarvan een aantal in dit album.
Met dank aan de vele gemeenteleden die dit mogelijk hebben gemaakt!

Ouderen-Kerstfeest

Op donderdag 14 december waren alle ouderen welkom op de Kerstviering georganiseerd door onze vrouwenvereniging.
Het was weer een sfeervolle viering, waarvan met volle teugen werd genoten!
Dames van de organisatie: hartelijk bedankt!
In dit album enkele foto's.

Ouderenmiddag 23 november 2017

Ouderenmiddag 23-11-2017

Donderdag 23-11-2017 was er weer onze ouderenmiddag in “De Bron”.
Het was een  gezellige middag samen met onze  “ouderen”  en vrijwilligers van de bezoekgroep.
Het was een behoorlijke groep, maar er kunnen er nog altijd meer bij, als het u wat lijkt, kom gerust de volgende keer ook!

De middag werd geopend door Ds Overdijk.
Waarna we geheel in stijl “koek en zopie” kregen. (Natuurlijk was er ook koffie/thee).
Na de opening toonde de Landelijke Vereniging van Schoonrijders hun klederdrachten, een van de leden gaf hier tekst en uitleg bij.

Tijdens de pauze hebben we ook wat informatie gegeven over ons sponsorkindje Awa uit Gambia met enkele foto’s van haar en een bedankje door Awa zelf gemaakt.

Na de pauze presenteerden onze gasten het laatste deel, wat op een gezellige manier werd afgesloten met een demonstratie van hoe ze op het ijs bewegen op de muziek “Klok van Arnemuiden”.

We hebben de middag afgesloten met een “rijdend buffet” van stamppotten.
Al met al weer een  geslaagde middag!!
Iedereen wordt voor de volgende keer weer van harte uitgenodigd, ook als u er nog niet bij was!
Deze middag zal zijn op dinsdag 20 maart 2018, met ook weer een leuke invulling, hier hoort/leest u t.z.t meer over in “De Bron”/”Kerk Roept”.

Namens de bezoekgroep
Gerda van Ommeren

Doop Lars

Op 15 oktober werd Lars gedoopt. Hij hoort nu bij God en hij hoort bij ons allemaal. De kinderen van de kinderkerk zongen:
"Ben je groot of ben je klein
of ergens tussenin:
God houdt van jou!"

Startzondag

We hadden een dienst in de openlucht willen houden, maar temperatuur en luchtvochtigheidsgraad deden ons besluiten om de dienst toch maar in onze mooie kerk te houden.
Het werd een goed gevuld "open huis"... Veelkleurig waren we samen, zoals het liturgisch bloemstuk ook verbeeldde.
Daarna de, inmiddels traditionele, "high tea," ook weer een daverend succes. Hulde aan degenen die alles hebben voorbereid en opgeruimd, maar natuurlijk niet minder voor alle bakkers en koks! Het was een goed begin.
Een fotoimpressie, met dank aan Wilma van der Wal, vind je hier.

Doop Laure en Aydin

Op zondag 20 augustus werden Laure en Aydin gedoopt. Laure als baby, en Aydin? Aydin wilde zelf graag gedoopt worden, dat is toch best bijzonder! Door het doopwater mogen ze open gaan voor het geloof dat God bij hen is.
Hier een aantal foto's van de dienst.

Liturgisch Bloemschikken 2017/2016/2015/2014/2013/2012/2011/2010/2009

Hier vindt u de foto's van het liturgisch bloemschikken.

datum en tijdstip 25-02-2018 om 10.00 uur

inloopochtend