Scriba Scriba

Voor alle zaken die met het scribaat te maken hebben, kunt u terecht bij scriba Arja van Emst.
Het volledige adres luidt:
Mevr. A.D. van Emst - Mulder, Doejenburg 5, 4024 HE Eck en Wiel

Via het contactformulier kunt u digitaal contact met haar opnemen. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

De scriba vraagt u medewerking met betrekking tot het correct invullen van de agenda in de Kerk Roept en de Bron. Wilt u tijdig data inleveren van clubs en verenigingen? Eventueel kopij voor de Kerk Roept, uiterlijk de maandag na het verschijnen van de Kerk Roept, voor de volgende Kerk Roept. Indien mogelijk per e-mail.
Ook een verzoek om geboortekaartjes, trouw- en rouwkaarten tevens te sturen naar de scriba, zodat deze op een goede manier in de mededelingen, de kerk roept en/of de Bron kunnen worden verwerkt.

datum en tijdstip 22-04-2018 om 10.00 uur

Informatieavond Rommelmarkt
datum en tijdstip 24-04-2018 om 20:00

Ophaaldag Rommelmarkt
datum en tijdstip 28-04-2018 om

Ophaaldag Rommelmarkt Ommeren
Op zaterdag 28 april as is de ophaaldag voor de rommelmarkt. Mer informatie onder Rommelmarkt  "activiteiten".

Rommelmarkt Ommeren
12 mei 2018. Hou de datum vrij en meldt u aan als vrijwilliger!